ResearchBib Share Your Research, Maximize Your Social Impacts
Sign for Notice Everyday Sign up >> Login

Формування hard і soft навичок у процесі науково-дослідницької діяльності в гуртку «Юні географи»

Journal: Naukovì zapiski Sums'kogo deržavnogo pedagogìčnogo unìversitetu ìm. A.S. Makarenka. Geografìčnì nauki (eISSN: 2524-2598, pISSN: 2413-8800) (Vol.1, No. 10)

Publication Date:

Authors : ;

Page : 148-153

Keywords : hard і soft навички; позашкільна освіта; географічна освіта; науково-дослідницька діяльність; Мала академія наук України.;

Source : Downloadexternal Find it from : Google Scholarexternal

Abstract

Розвиток сучасної географічної освіти не можливий без залучення учнівської молоді до освітньої діяльності в закладах позашкільної освіти. Важливе місце в формуванні у дітей та учнівської молоді hard і soft навичок у процесі науково-дослідницької діяльності займає Мала академія наук України. Одним з найбільш сучасних та актуальних завдань позашкільної освіти є формування hard і soft навичок у процесі науково-дослідницької діяльності учнів членів Малої академії наук України. В статті розкривається суть поняття hard і soft навички та особливості їх формування в учнів старшого шкільного віку. Проаналізовано основні прийоми, форми та методи освітньої та науково-дослідницької діяльності, що сприяють формуванню твердих та м'яких навичок в учнівської молоді старшого шкільного віку.

Last modified: 2019-05-31 03:50:07