ResearchBib Share Your Research, Maximize Your Social Impacts
Sign for Notice Everyday Sign up >> Login

ГЕНДЕРНО-ВІКОВІ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПРОФЕСІЙНІ ОСОБЛИВОСТІ СХИЛЬНОСТІ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ДО АУТОАГРЕСИВНОЇ ПОВЕДІНКИ

Journal: Bulletin of Postgraduate education: collection of scientific papers. Series «Social and behavioral sciences» Category "B" (Vol.1, No. 30)

Publication Date:

Authors : ;

Page : 85-98

Keywords : аутоагресія; саморуйнівна поведінка; деструктивна поведінка; девіантна поведінка; аутоагресивна поведінка; студенти.;

Source : Downloadexternal Find it from : Google Scholarexternal

Abstract

У статті наведено результати емпіричного дослідження психологічних особливостей аутоагресивної поведінки студентів вищих навчальних закладів, залежно від їхніх гендерно-вікових та організаційно-професійних характеристик. Констатовано факт схильності до аутоагресивної поведінки значної частини студентської молоді. Показані особливості схильності до різних проявів аутоагресивної поведінки, залежно від статі, віку, місця проживання, профілю та курсу навчання. Такі особливості виявлено, насамперед, стосовно схильності до аутоагресивної поведінки у жінок технічного профілю навчання та у чоловіків гуманітарного профілю навчання, а також у жінок, які проживають у сільській місцевості. Визнана доцільність розробки диференційованої програми для попередження аутоагресивної поведінки студентської молоді.

Last modified: 2017-11-28 19:41:33